Kom jij werken bij SNIP-fintech?

Ontdek of een baan bij SNIP-fintech iets voor jou is!

Werken bij SNIP-fintech

Word jij de nieuwste aanwinst van het SNIP-fintech team? 

Het SNIP-fintech team bestaat uit jonge en gemotiveerde professionals die ervan houden om uitdagingen binnen de sector aan te gaan. Samenwerken is erg belangrijk in het jonge en dynamische milieu van SNIP-fintech. 

Ben jij geïnteresseerd in innovatie, automatiseren en houd je van een uitdaging? Dan is een baan bij SNIP-fintech écht iets voor jou! Er wordt iedere dag gewerkt aan het vinden van nieuwe oplossingen binnen het automatiseren van de accountancy in Nederland. De uitdagingen die opgepakt en uitgewerkt worden voegen dus ook echt iets bij aan de ontwikkeling van de gehele sector.

Neem vooral eens contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken!

Vacature: Medewerker Marketing

SNIP-fintech zoekt een creatieve Marketing Medewerker die zich thuis voelt in de wereld van sociale media en digitale trends. Heb jij het in je om onze online aanwezigheid te versterken en onze innovatieve financiële oplossingen te promoten? Of je nu studeert of op zoek bent naar een parttime uitdaging, dit is je kans. Wij bieden je de vrijheid om te innoveren, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een geweldige kans om ervaring op te doen in de fintech-industrie!

Vacature: Junior Medewerker Innovatie

SNIP-fintech is op zoek naar een junior medewerker innovatie die enthousiast wordt van data, dashboarding en automatisering. Ben je bekend met PowerBI, handig met Excel of enige kennis van programmeren, dan hebben we jou nodig! Nog studerend of net klaar met school? Dit is een geweldige kans om ervaring op te doen in de fintech-industrie!