Simplicate data nu ook inzichtelijk op het SNIP-fintech platform.

De automatiseringsreis van SNIP-fintech gaat voort in de goede richting!

Simplicate data nu ook beschikbaar op het SNIP-fintech platform!

Het verkrijgen van slimme inzichten in je Simplicate data was nog nooit zo eenvoudig! Wij zijn hartstikke trots dat we deze nieuwe stap hebben gezet in de automatiseringsreis van SNIP-fintech. Deze nieuwe ontwikkeling, mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Wagteveld Data Analyse, opent nieuwe deuren voor accountants door heel Nederland en maakt ons platform nog slimmer en doelgerichter. In deze blog kunt u lezen wat deze integratie betekent en hoe het accountants in staat stelt om datagedreven te werk te gaan.

Ruimere mogelijkheden voor accountants

Op het SNIP-fintech platform was het al mogelijk om data te ontsluiten van softwarepakketten Basecone, Twinfield en Exact, maar nu ook uit het veelzijdige CRM-systeem Simplicate! Dit betekent dat belangrijke aspecten zoals tijdsregistratie, facturatie en debiteurenbeheer nu op een slimme en inzichtelijke manier kunnen worden weergegeven. Accountants krijgen met deze toevoeging nieuwe mogelijkheden tot het datagedreven automatiseren waarmee zij zo efficiënt en doelgericht mogelijk te werk kunnen gaan. 


De consument van tegenwoordig verwacht meer van een accountant dan vroeger. Niet alleen het traditioneel boekhouden wordt verwacht van de accountant, maar de accountant wordt ook steeds meer gezien als een waardevol adviseur voor hun klanten. Door steeds slimmer om te gaan met data en financiële gegevens hebben accountants ook écht de middelen om hun klanten te voorzien van het beste advies!  

Weer een stap dichterbij!

Wij zijn erg blij met deze nieuwe ontwikkeling voor het SNIP-fintech platform. Met deze ontwikkeling zijn we weer een stap verder bij de accountants van Nederland voorzien van een krachtig hulpmiddel dat hen in staat stelt om op een datagedreven wijze te werken. Zo kunnen zij hun klanten van nog beter advies voorzien. 


Aangezien er een krapte op de arbeidsmarkt heerst, vraagt de accountancy om slimme ontwikkelingen. Bijna alle kantoren in Nederland hebben wel vacatures uitstaan. Dit betekent dat de tijd die de accountants hebben zo slim en efficiënt mogelijk ingezet moet worden. Wij geven de accountants van tegenwoordig de handvatten om datagedreven te werk te gaan en zo tijd te besparen. Zo kunnen zij meer tijd steken in het geven van waardevol advies aan hun administraties, dan aan het uitvoeren van handmatige taken waar zij eigenlijk zouden kunnen automatiseren. 

De handen ineengeslagen!

Voor de verwezenlijking van het ontsluiten van Simplicate data naar het SNIP-fintech platform zetten we nieuwe stappen om de accountancy te transformeren. Deze belangrijke stap is in samenwerking gezet met Wagteveld Data Analyse, een groeiende onderneming in data-analyse en procesautomatisering. De ervaring die Wagteveld Data Analyse heeft met het ontsluiten van Simplicate data past perfect op de visie van SNIP-fintech. Dit heeft daarom ook geleid tot deze samenwerking.

Probeer SNIP-fintech nu uit!

Of krijg een demonstratie van een van onze fintech-specialisten!

Deze naam lijkt niet te kloppen
Dit e-mailadres lijkt niet te kloppen
Dit telefoonnummer lijkt niet te kloppen