Interview met Denny Hatzmann

Klantverhaal Stevens & Partners

Wie is Stevens & Partners?

Stevens & Partners is een boekhouder, belastingadviseur, financieel dienstverlener en personeelsadviseur die actief is in de noordelijke provincies van Nederland. Zij richten zich op MKB-ondernemers, vrije-beroepsbeoefenaren en Zzp’ers. Stevens & Partners maakt gebruik van het softwarepakket Basecone en werkt graag zo efficiënt mogelijk wanneer het draait om data. Datagedreven te werk gaan staat daarom ook hoog in het vaandel. De implementatie van het SNIP-fintech platform heeft dan ook als doel om meer inzichten te creëren in de gegevens met betrekking tot factuurverwerking in Basecone en de automatisering hiervan. Zo wordt de efficiëntie en de effectiviteit van de bedrijfsvoering verhoogd.

Voordat Stevens & Partners gebruik maakte van het SNIP-fintech platform werd er al geëxperimenteerd met de autoboeker in Basecone. Door het gebruik van het SNIP-fintech platform is nog duidelijker geworden wat de voordelen zijn van deze functie van Basecone. Nu kan Stevens & Partners nog meer sturen op de inrichting van de autoboeker en steeds meer datagedreven te werk gaan.

‘’Het SNIP-fintech platform geeft een duidelijk overzicht van alle relevante Basecone data, wat de impact van de autoboeker is en met welke administratie je het beste als eerste aan de slag kan gaan’’

‘’Ons doel is om van 5% naar 30% of misschien wel 40% automatische boekingen te stijgen, dat gaat ons zeker veel uren schelen’’

De oplossing die SNIP-fintech biedt aan Stevens & Partners is het inzichtelijk maken van wat er precies wordt geautomatiseerd en hoe zij hierin zouden kunnen verbeteren. Alle gegevens met betrekking tot datagedreven werken zijn te vinden op het platform. Uit deze gegevens kunnen stappen gemaakt worden om nog efficiënter te werken.

Het SNIP-fintech dashboard wordt door Stevens & Partners voornamelijk gebruikt om inzicht te krijgen in wat er wordt geautomatiseerd. Het stijgende percentage automatische boekingen staat hierbij voorop. 

‘’De implementatie verliep goed, de tijd die wij erin gestopt hebben was minimaal’’

Het implementatieproces van het SNIP-fintech platform verliep goed en soepel voor Stevens & Partners. Wanneer er gestart wordt met het gebruik van het platform zijn er vanzelfsprekend vragen bij de gebruiker. Het SNIP-fintech team staat altijd klaar om deze vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat de ervaring als soepel en eenvoudig wordt ervaren. Het platform is zo ingericht dat iedere gebruiker er mee overweg kan. Stevens & Partners hoeft zelf maar een paar kleine handelingen uit te voeren, de rest ligt helemaal aan de kant van SNIP-fintech. 

‘’Als je datagedreven te werk wil gaan en de autoboeker van Basecone gebruikt is het zeker aan te raden om het platform van SNIP-fintech te gebruiken’’

Het meest waardevolle van het SNIP-fintech platform, volgens Denny, is dat Stevens & Partners een diepgaand overzicht heeft gekregen op administratie- en leverancier niveau. Er kan gerichter gewerkt worden, het automatisch boeken wordt verbeterd en bovenal komt er inzicht in wat de resultaten hiervan zijn.

Ontdek wat het SNIP-fintech voor jou kan betekenen!

Deze naam lijkt niet te kloppen
Dit e-mailadres lijkt niet te kloppen
Dit telefoonnummer lijkt niet te kloppen