Over SNIP-fintech

''Als een SNIP in het web''

Het ontsluiten van alle relevante data uit de softwarepakketten die je tóch al gebruikt. Dat is waar SNIP-fintech naar streeft. Het softwarelandschap in de accountancy is drukbezet en soms te veel om bij te houden. Daarom werkt SNIP-fintech aan de oplossing; Alles op 1 plek. Je kan dus zeggen dat het platform e spin is in het bede software-web.

Het gebruiken van 1 platform om al je data, ontwikkeling en automatisering inzichtelijk te maken, te monitoren, en te kunnen verbeteren. Dit is wat volgens ons mogelijk moet zijn, en voor ieder accountantskantoor in Nederland een must is om mee te kunnen groeien en toekomstbestendig te kunnen worden.

Ons verhaal

Bij SNIP-fintech zijn wij ervan overtuigd dat de accountancy sector efficiënter te werk kan gaan. In het huidige dynamische landschap, waarin de markt voortdurend evolueert, is het cruciaal om wendbaar te zijn en je voor te bereiden op de toekomst.

Het platform van SNIP-fintech stelt accountants in Nederland in staat om de veranderingen in de markt te omarmen en hiervan te profiteren. Dit omvat het ontdekken van voordelen door automatisering, het helder presenteren van relevante gegevens, het integreren van informatie uit diverse systemen, het verstrekken van verbeterd advies aan klanten en bovenal het datagedreven automatiseren binnen de accountancy. Dit zijn enkele van de gebieden waarop SNIP-fintech accountants in Nederland ondersteunt en begeleidt.

Met andere woorden, SNIP-fintech staat klaar om het werk van Nederlandse accountants te vergemakkelijken en te versnellen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die SNIP-fintech jou te bieden heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We vertellen je graag meer.

 

 

Neem contact op

Het ontstaan van SNIP-fintech

SNIP-fintech is voortgekomen uit de eigen behoefte als administratiekantoor om diepgaander inzicht te verkrijgen in specifieke gegevens en om op basis van data gestuurd te kunnen automatiseren. Vanwege het ontbreken van bestaande gegevenskoppelingen tussen de talloze softwarepakketten die tegenwoordig in de boekhouding worden gebruikt, heeft SNIP-fintech het heft in eigen handen genomen om hierop in te spelen.

Met andere woorden, SNIP-fintech is daadwerkelijk gecreëerd door accountants, voor accountants. Het platform vindt zijn oorsprong in de werkelijke vraag van professionele accountants naar specifieke inzichten binnen hun dataset. Deze vraag is vertaald naar een platform dat nauwkeurig toont wat van belang is voor accountants in Nederland!

Door het gebruik van het SNIP fintech dashboard hebben we ons percentage automatisch boeken kunnen verhogen naar 40%. Gemiddeld boeken we 40.000 facturen per jaar, waarvan nu zo’n 16.000 automatisch. Gemiddeld besparen we hiermee 1 minuut per factuur, dus ruim 250 uur op jaarbasis.

— Willem, algemeen directeur administratiekantoor

Sinds wij het dashboard van SNIP fintech gebruiken op ons kantoor hebben we het percentage van de facturen automatisch geboekt kunnen verdubbelen.

— Amber, assistent accountant

Met de automatische resultatenrekening kunnen we onze klanten pro-actief en geautomatiseerd adviseren, waardoor zij nóg sneller slimme inzichten krijgen. Het platform neemt ons veel werk uit handen.

— Roderick, relatiebeheerder

SNIP fintech heeft processen geautomatiseerd dat elk accountantskantoor nu nog periodiek handmatig uitvoert. We hebben nu meer tijd voor het geven advies, doordat we het verwerken van administraties kunnen versnellen.

— Suzanne, accountant

Het is gaaf dat we door het combineren van reeds bestaande data écht kunnen automatiseren voor de accountancy sector. Hierdoor kunnen accountants zich focussen op het geven van toegevoegde waarde aan hun klanten.

— Sjoerd, co-founder SNIP fintech

Als je datagedreven te werk wil gaan en de autoboeker van Basecone gebruikt is het zeker aan te raden om het platform van SNIP-fintech te gebruiken.

— Denny, Vennoot administratiekantoor

Probeer SNIP fintech nu uit!

Of krijg een rondleiding van één van onze fintech specialisten!

Klaar om

Deze naam lijkt niet te kloppen
Dit e-mailadres lijkt niet te kloppen
Dit telefoonnummer lijkt niet te kloppen