Oplossingen

Hét platform dat door moderne accountants gebruikt wordt om datagedreven te automatiseren.

Klaar om

Vertrouwd door onder andere

Data-driven accountancy met inzichten in Twinfield

Duik in de data-driven accountancy door uw Twinfield data inzichtelijk te maken in de Snip-fintech omgeving. Til jouw accountants- en administratiekantoor naar een hoger niveau door data-gedreven inzichten te onthullen. Duik dieper in je Twinfield-gegevens en ontdek de KPI's die het succes bepalen, dankzij het innovatieve Snip-fintech dashboard. Of je nu inzicht wil in de BTW aangiftes van jouw kantoor, de matchstatus van je banktransacties, of juist iets geheel anders, maak het mogelijk met onze slimme integratie!

Naar integratie Live demo-dashboard

Exact Online binnen de Snip-fintech omgeving

De Exact Online integratie van Snip-fintech stelt de accountants- en administratiekantoren van Nederland in staat om naadloos verbinding te maken met de Exact Online omgeving waar zij de factuurverwerking in afhandelen. Door onze krachtige datakoppeling kunnen financiële professionals belangrijke aspecten aflezen uit hun data en deze gegevens op een gebruiksvriendelijke manier gevisualiseerd zien in ons dashboard. 

Ook wordt er inzicht gegeven in wijze waarop het kantoor het percentage automatisch geboekte facturen kan verbeteren. Zo kan er veel tijd en geld bespaard worden door het automatiseren van tijdrovende processen in de accountancy.

Naar integratie Live demo-dashboard

Snip-fintech oplossingen

Met de producten van Snip-fintech kun je onderscheidend zijn als accountant, tijd besparen op de verwerking en geautomatiseerd adviseren op punten die écht relevant zijn voor de administraties van jouw kantoor. Dit faciliteren we door data van de softwarepakketten die je al gebruikt slim met elkaar te verbinden.

Zonder gedoe geven we je binnen het Snip-fintech platform de handvatten om accountancy-specifieke processen geautomatiseerd te verwerken. We laten je in één oogopslag zien waar de focus op moet liggen om de administratieve verwerking nog meer te automatiseren. Daarnaast geven we je voorzetten voor adviespunten die jij als accountant alleen nog maar hoeft in te koppen.

Op deze manier maken we scoren bij je opdrachtgevers wel heel gemakkelijk!

Snip-fintech zichtbaar op een smartwatch

Toegevoegde waarde van de Basecone integratie

Binnen 1 dag ontsluiten we je volledige Basecone data en geven we je toegang tot je gepersonaliseerde dashboard. Dit dashboard geeft jou de input hoe je herkenning van de facturen en je percentage automatisch geboekte facturen eenvoudig kunt verhogen.

Zo zie je in één oogopslag bij welke administraties of welke crediteuren de herkenning verbeterd kan worden. Daarnaast heb je alle gewenste data over medewerkers, verwerkingssnelheid en details over de facturen beschikbaar in het dashboard.

Naar integratie Live demo-dashboard

Belangrijke inzichten uit de WeFact koppeling

De ultieme integratie voor accountants- en administratiekantoren om diepgaande analyses te doen, belangrijke KPI's te volgen en waardevolle inzichten te verkrijgen. 

De WeFact Integratie van Snip-fintech stelt accountants- en administratiekantoren in staat om naadloos verbinding te maken met hun WeFact-facturatiepakket. Met deze krachtige integratie kunnen financiële professionals belangrijke aspecten aflezen uit hun WeFact-data en deze gegevens visualiseren in hun Snip-fintech-dashboard. Hierdoor kunnen ze snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de prestaties van hun bedrijf en hun klanten op de voet volgen.

Naar integratie Live demo-dashboard

Persoonlijke datawens?

Geïnteresseerd in de diensten van Snip-fintech, maar op zoek naar andere inzichten dan ons standaard dashboard aanbiedt? Of op zoek naar een combinatie met een pakket wat je niet onder onze standaard koppeling terugvindt? Geen probleem! We kunnen erg veel realiseren met betrekking tot jouw persoonlijke wensen. Zo kunnen we een zeer persoonlijk dashboard creëren dat voldoet aan de wensen en eisen van jouw kantoor, echt maatwerk dus! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken!

Neem contact op!

Wil je meer doen met je data? Neem contact op voor een rondleiding van één van onze fintech-specialisten!

Klaar om

Laat hier je gegevens achter en wij zullen binnen één werkdag contact met je opnemen!

Deze naam lijkt niet te kloppen
Dit e-mailadres lijkt niet te kloppen
Dit telefoonnummer lijkt niet te kloppen