Vacature Junior medewerker innovatie

SNIP-fintech is op zoek naar een junior medewerker innovatie die enthousiast wordt van data, dashboarding en automatisering. Ben je bekend met PowerBI, handig met Excel of enige kennis van programmeertaal, dan hebben we jou nodig! Nog studerend of net klaar met school? Dit is een geweldige kans om ervaring op te doen in de fintech-industrie!

Binnen SNIP-fintech zijn we dagelijks bezig met innovatie omtrent automatisering in de accountancy. Onze missie is om datadriven te automatiseren. We maken dashboards, leggen datakoppelingen en automatiseren processen. Doordat we steeds meer klanten op ons platform aansluiten, hebben we daarvoor extra handen nodig! Jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit onderhoud en ontwikkeling van het platform. Daarnaast gaan we je actief inzetten om klanten te helpen zodat zij de best mogelijke ervaring genieten van ons platform.

Onze fintech start-up is op zoek naar iemand die open staat om te werken bij een innovatieve organisatie die de accountancywereld op zijn kop wil zetten. Dit betreft een parttime functie (bij voorkeur 16 uur) en biedt een unieke kans om deel uit te maken van een snelgroeiende organisatie. Twijfel je of je wel over de juiste kennis bezit voor deze functie? Geen probleem! Wat je nog niet weet, gaan wij je leren!

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van fintech en heb jij een passie voor automatisering? Reageer dan nu en word onderdeel van ons team bij SNIP-fintech!

Solliciteer direct!

Kom jij werken bij het SNIP-fintech team?

Kom jij helpen

Deze naam lijkt niet te kloppen
Dit e-mailadres lijkt niet te kloppen
Dit telefoonnummer lijkt niet te kloppen