Simplicate Integratie

Haal alles uit je CRM programma Simplicate! Krijg je belangrijkste data onder controle en krijg inzicht in de belangrijkste KPI's voor jouw team!

Ontdek de kracht van datadriven CRM- en projectsoftware Simplicate!

Laat de cijfers voor je spreken en ontdek de KPI's die cruciaal zijn voor succes, dankzij het innovatieve platform van Snip-fintech. Krijg betere inzichten door data-gedreven te werk te gaan en het Snip-fintech platform te gebruiken om het meeste uit je data te halen!

Neem contact op!

Belangrijke inzichten in je Simplicate data

Budgetbeheer: Houd volledige controle over je projectbudgetten. Ontdek het totale budget, het gerealiseerde budget en de beschikbare vrije ruimte. Beheer je middelen effectiever en stuur bij waar nodig.

Omzet per Periode: Analyseer de omzet per periode voor diepgaande inzichten in je projectprestaties. Identificeer seizoenspatronen en kansen voor groei.

Openstaand Debiteurensaldo: Behoud grip op je financiële gezondheid door het openstaande debiteurensaldo te volgen. Neem tijdig actie om de cashflow te optimaliseren.

Urenregistratie en Declarabiliteit: Begrijp hoeveel uren jouw team besteedt en welk percentage daarvan declarabel is. Optimaliseer de inzet van resources en maximaliseer de efficiëntie.

Effectieve Salestrajecten: Duik in de salestrajecten voor diepgaande inzichten in conversies en prestaties. Identificeer welke trajecten het meest effectief zijn en stuur je strategie aan.

Probeer Snip-fintech nu uit!

Of krijg een rondleiding van één van onze fintech specialisten!

Klaar om

Deze naam lijkt niet te kloppen
Dit e-mailadres lijkt niet te kloppen
Dit telefoonnummer lijkt niet te kloppen