Exact Online Integratie

Optimaliseer het gebruik van Exact Online door inzicht te krijgen in je data.

Probeer het demo-dashboard!

Probeer het demo-dashboard nu geheel gratis uit! Je krijgt toegang tot de demo van het Exact Online dashboard binnen de Snip-fintech omgeving. Neem gerust een kijkje en ontdek wat onze hulp voor jouw kantoor zou kunnen betekenen! 

Krijg inzichten in alle relevante data die zo van waarde kan zijn voor jouw kantoor!

Live demo-dashboard Boek nu een demo!

Exact Online op het Snip-fintech platform

Facturen boeken binnen de Exact Online omgeving? Haal er het maximale uit door te automatiseren met het Snip-fintech dashboard. Meet je KPI’s en ontdek hoe je je digitale brievenbus kan automatiseren!

Wat is de Exact Online integratie van Snip-fintech?

De Exact Online integratie van Snip-fintech stelt de accountants- en administratiekantoren van Nederland in staat om naadloos verbinding te maken met de Exact Online omgeving waar zij de factuurverwerking in afhandelen. Met deze krachtige datakoppeling kunnen financiële professionals belangrijke aspecten aflezen uit hun Exact Online data en deze gegevens op een gebruiksvriendelijke manier gevisualiseerd zien binnen de Snip-fintech omgeving.

Ook wordt er inzicht gegeven in de manieren hoe het kantoor het percentage automatisch geboekte facturen kan verbeteren. Op deze manier kan er veel tijd en geld bespaard worden! Start nu met het automatiseren van tijdrovende processen binnen de accountancy.

Belangrijke inzichten die je uit de integratie kunt halen

Aantal geboekte facturen: Houd het aantal geboekte facturen nauwlettend in de gaten en krijg inzicht in de verwerkingscapaciteit van jouw kantoor. Met Snip-fintech kan je factuurstromen analyseren en ervoor zorgen dat je kantoor altijd op schema blijft.

Ontdek automatiseringskansen: Met de Exact Online integratie kunnen er automatiseringskansen ontdekt en geïdentificeerd worden. Zaken en gegevens die vatbaar zijn voor automatisering worden herkend. Zo wordt de workflow gestroomlijnd en kan er kostbare tijd en geld bespaard worden. Ontdek welke stappen er gezet moeten worden om het percentage automatisch geboekte facturen omhoog te krijgen.

Percentage automatisch geboekte facturen: Volg het percentage van je facturen die automatisch worden geboekt door de digitale brievenbus in Exact Online. Zo krijg je inzicht in de efficiëntie van het factuurverwerkingsproces en de effectiviteit van de automatisering.

Gegevens per medewerker met betrekking tot facturen boeken: Monitor de individuele prestaties van de medewerkers van jouw kantoor als het draait om het boeken van facturen. Identificeer de sterke punten of trainingsbehoeften. Op deze manier kun jij je team beter ondersteunen bij de werkzaamheden rondom factuurverwerking. 

En nog veel meer!

Probeer SNIP-fintech nu uit!

Of krijg een rondleiding van één van onze fintech specialisten!

Klaar om

Deze naam lijkt niet te kloppen
Dit e-mailadres lijkt niet te kloppen
Dit telefoonnummer lijkt niet te kloppen