Basecone Integratie

Optimaliseer het gebruik van Basecone door inzicht te krijgen in je data. Krijg relevante inzichten wat betreft automatiserings-winsten voor jouw kantoor, je aantal geboekte facturen, aantal automatisch geboekte facturen, informatie over medewerkers, informatie over leveranciers en nog veel meer!

Geautomatiseerde facturerings-dashboard

Binnen 5 werkdagen ontsluiten we je volledige Basecone data en geven we je toegang tot je gepersonaliseerde dashboard. Dit dashboard geeft je input en verbeterpunten op het gebied van herkenning van de facturen en hoe je het percentage automatisch geboekte facturen eenvoudig kunt verhogen.

Zo zie je in één oogopslag bij welke administraties of welke crediteuren de herkenning verbeterd kan worden. Daarnaast heb je alle gewenste data over medewerkers, verwerkingssnelheid en details over de facturen beschikbaar in jouw persoonlijke dashboard.

Live Demo-dashboard Boek een Demo!

Krijg slimme inzichten!

Ontsluit real-time data en informatie uit je Basecone software en krijg slimme inzichten in hoe jouw kantoor met het boeken van de facturen omgaat!

Krijg inzichten in zaken als:

•   Automatisch geboekte facturen,

•   Niet herkende facturen,

•   Bespaarde uren,

•   Doorlooptijd,

En het beste van allemaal; krijg inzicht in hoe jij actief aan de slag kan gaan met het verbeteren van jouw bedrijfsvoering op het gebied van automatisch boeken. Krijg duidelijke inzichten in waar en hoe je kan verbeteren om het automatiseringsproces nog beter te laten verlopen! Zie wat de oorzaak is dat jouw facturen niet automatisch geregistreerd worden en zet dit om tot facturen die voortaan wel herkend worden!

Visual implementatie

Implementatie

De implementatie van het Snip-fintech dashboard is eenvoudig en vlot! Binnen 5 werkdagen kunnen we jouw persoonlijke dashboard live hebben.

Door een eenmalige contactlegging met Basecone kan er een connectie gelegd worden tussen de Basecone-databases en de database van Snip-fintech. 

De implementatiewerkzaamheden liggen volledig aan onze kant, zodat jij geen tijd kwijt bent aan de implementatie! De inlogcode van Basecone is makkelijk aan te vragen door een mail die wij al hebben opgesteld, deze hoef je alleen maar te verzenden!

Belangrijke inzichten die u kunt krijgt uit de Basecone Integratie:

Ontdek Automatiseringskansen: Met de Basecone Integratie kan je automatiseringskansen ontdekken in je factuurverwerkingsproces. Identificeer repetitieve taken die vatbaar zijn voor automatisering en stroomlijn de workflow om kostbare tijd en middelen te besparen. Ontdek welke stappen er gezet kunnen worden om het percentage automatisch geboekte facturen eens flink omhoog te krijgen.

Aantal Geboekte Facturen: Houd het aantal geboekte facturen nauwlettend in de gaten en krijg inzicht in de verwerkingscapaciteit van jouw kantoor. Met Snip-fintech kan je de factuurstromen analyseren en ervoor zorgen dat je kantoor altijd op schema blijft.

Percentage Automatisch Geboekte Facturen: Volg het percentage van je facturen dat automatisch wordt geboekt door Basecone. Dit geeft inzicht in de efficiëntie van het factuurverwerkingsproces en de effectiviteit van automatisering.

Bespaarde Tijd door Automatisch Boeken: Ontdek hoeveel tijd jij en je team besparen door automatische factuurboeking. Met Snip-fintech kan je het aantal handmatige handelingen verminderen en de middelen optimaliseren voor waardevollere taken. Houd meer tijd over voor zaken die echt belangrijk zijn voor jouw kantoor!

Gegevens per Medewerker met betrekking tot Facturen Boeken: Monitor de individuele prestaties van de medewerkers van jouw kantoor op het gebied van facturen boeken. Identificeer sterke punten en trainingsbehoeften om je team te ondersteunen bij hun factuurverwerking werkzaamheden. 

Doorlooptijd: Houd de doorlooptijd van het factuurverwerkingsproces in de gaten en minimaliseer vertragingen. Met Snip-fintech kan je bottlenecks identificeren en je processtromen optimaliseren voor een snellere, efficiënte afhandeling.

Probeer SNIP fintech nu uit!

Of krijg een rondleiding van één van onze fintech specialisten!

Klaar om

Deze naam lijkt niet te kloppen
Dit e-mailadres lijkt niet te kloppen
Dit telefoonnummer lijkt niet te kloppen