Oplossingen waar wij gebruik van maken

Automatisch boeken facturen dashboard

Binnen 1 dag ontsluiten we je volledige Basecone data en geven we je toegang tot je gepersonaliseerde dashboard. Dit dashboard geeft jou de input hoe je herkenning van de facturen en je percentage automatisch boeken eenvoudig kunt verhogen.

Zo zie je in een oogopslag bij welke administraties of welke crediteuren de herkenning verbeterd kan worden. Daarnaast heb je alle gewenste data over medewerkers, verwerkingssnelheid en details van de facturen beschikbaar in het dashboard.

Live demo Boek een demo

Naadloze integraties

Het SNIP-fintech platform kan naadloos integreren met een aantal van de belangrijkste pakketten voor administratief Nederland. Denk hierbij aan Basecone, Twinfield, Exact, WeFact, Simplicate, en nog meer van de meest relevante pakketten. 

Onze eigen developers zullen het integreren van deze pakketten en het ontsluiten van de data vrijwel volledig uit jouw armen halen en dit moeiteloos regelen. 

Geautomatiseerde vraagposten

In plaats van een handmatig maandelijks overzicht opstellen met de vraagposten verstuur je met een klik op de knop de mutaties waarvan nog geen factuur of bon aanwezig is. Zo zorg je altijd voor een actuele administratie.

diagram van bedrijven
SNIP fintech wekelijkse nieuwsbrief samenvatting

Resultaten e-mail

Met een klik op de knop een mail naar de klant in jouw huisstijl over de resultaten van de afgelopen maand en de afwijkingen hiervan. Zo wordt bijvoorbeeld automatisch gesignaleerd dat de huisvestingskosten 10% afwijken van de voorgaande maand. Hiermee signaleer en communiceer je super slim en snel naar je klant.

Real-time WKR berekening

Wil je proactief adviseren over de resterende vrije ruimte aan je klanten voordat de kerstpakketten zijn besteld. Met dit proces wordt geautomatiseerd de loonsom voor het gehele jaar berekend op basis van de historie. Er wordt gekeken hoeveel van de vrije ruimte al is besteed en wat de klant nog nog kan besteden. Automatisch genereert het SNIP fintech platform een document waarbij de resterende vrije ruimte zichtbaar wordt.

Foto van een horloge met SNIP erop

Probeer SNIP fintech nu uit!

Of krijg een demonstratie van een van onze fintech-specialisten!

Klaar om

Laat hier je gegevens achter en wij zullen binnen één werkdag contact met je opnemen!

Deze naam lijkt niet te kloppen
Dit e-mailadres lijkt niet te kloppen
Dit telefoonnummer lijkt niet te kloppen